Foredrag

Rune formidler mestringsstrategier,se på han som en katalysator som får ballen til å rulle, en du kan ta en avlegger fra.

Forestill deg å være publikum til en som formidler historier fra eget liv, historier som tilbyr nye perspektiver til å ta bedre beslutninger.Rune holder inspirasjonsforedrag om mestringskompetanse.

Foto: Nina Haraldsø

Rune Almås Larsen holder foredrag gjennom Talerlisten.
Kom igang med dine drømmer

Rune har en helt unik sammensetning av livsvisdom som han benytter i sitt budskap. Han bruker aktivt kontraster og metaforer til å skape læring gjennom refleksjoner og historiefortelling. Runes formål er å å skape perspektiver som kan fremkalle løsninger til utvikling og vekst.

Resultater skapes på bakgrunn av innsatsen vi legger ned.
Slik oppnår du resultater

«- jeg ønsker at den enkelte skal fremkalle løsninger tilpasset sin situasjon».

Rune Almås Larsen

fremkaller løsninger

Rune vil gjerne at publikum skal sitte igjen med refleksjoner som fremkaller egne løsninger fremfor å servere en 10 stegs løsning som ikke passer for alle og en hver.

Rune Almås Larsen kan tilbyr inspirerende foredrag med nye perspektiver til ettertanke ispet mye humor. Disse bygger på en beskrivelse av det som nå er og blir hans livsverk.

Kan en krise gi grobunn til nye muligheter?

Utopi, eller en sjanse til tilpassning?

Hvor mye tid og ressurser er du villig til å investere for å øke din selvtillit og identitet?

Det er ingen universell løsning som passer alle, selvopplevelsen er ulik. Rune ser på det som sin oppgave er å fremkalle løsninger fra underbevistheten din, berøre mitt publikum til å kjenne seg igjen i sin historie på et eller annet plan.

Mitt mål er å bidra til verdiskaping. Rune kombinerer sin unike bagasje og livsvisdom til å tegne verbale bilder og lage analogier til å trigge løsninger i underbevistheten til sitt publikum.

Rune har som mål å avduke utviklingspotensiale og inspirere til å mestre utfordringer.

Sigridkongressen 2020

« Foran ca 350 damer og noen menn, leverte Rune en sterk og tankevekkende historie om hvordan han har klart å reise seg etter to slag. «Er det bare det andre ser som definerer meg som person?» Rune tok oss med på reisen fra toppturen til Aconcagua, til nedturene som fulgte etter to slag, til nye toppturer gjennom rehabilitering og å komme seg ut av rullestolen. Rune er en dyktig formidler og historieforteller med humor og ord til ettertanke.». Helen Crabtree Sørra

ETTER ET FOREDRAG MED RUNE, kan du sitte igjen med:

•Nye perspektiver

•Masse tanker til refleksjon

•Ideer til løsninger

•Ambisjoner

TALERLISTEN MENER:

Rune er en unik foredragsholder. Han formidler sin historie med drama, innsikt og kloke refleksjoner, på en lavmælt og fin måte. Det er både læring og inspirasjon å hente når Rune snakker, og hans foredrag.