Foredrag

SlagkraftigeRune -Rune Almås Larsen (44).

Det jeg ønsker gjennom å fortelle min historie er å kunne bidra til inspirasjon og ettertanke.

Jeg tar utgangspunkt i et levd liv med en stor drivkraft og mye pågangsmot. Foredragene er basert på egen erfaring og fagkompetanse. Et foredrag kan skreddersys etter kundens ønsker og behov.

Budskapet egner seg for privatpersoner, helseforetak,skoler, idrettslag, bedrifter og offentlige etater. Foredragene kan ha overføringsverdi til flere områder og kan vinkles mot omstilling, samarbeid, måloppnåelse, gjen- oppbygging, prosjektledelse, positiv tenking, livsglede, livsverdi og mestring.

Mental verktøykasse

Min ambisjon er at deltagerne skal sitte igjen med forståelse og perspektiver til en mental verktøykasse for senere bruk.

Sigridkongressen

« Foran ca 350 damer og noen menn, leverte Rune en sterk og tankevekkende historie om hvordan han har klart å reise seg etter to slag. «Er det bare det andre ser som definerer meg som person?» Rune tok oss med på reisen fra toppturen til Aconcagua, til nedturene som fulgte etter to slag, til nye toppturer gjennom rehabilitering og å komme seg ut av rullestolen. Rune er en dyktig formidler og historieforteller med humor og ord til ettertanke.». Helen Crabtree Sørra