Foredrag

Inspirasjon| livsmestring | selvledelse | utviklingsmiljø

Rune Almås Larsen kan tilbyr inspirerende foredrag med nye perspektiver til ettertanke ispet mye humor. Disse bygger på en beskrivelse av det som nå er og blir hans livsverk.

Kan en krise gi grobunn til nye muligheter?

Utopi, eller en sjanse til tilpassning?

vor mye tid og ressurser er du villig til å investere for å øke din selvtillit og identitet?

Det er ingen universell løsning som passer alle. Rune ser på det som sin oppgave er å fremkalle løsninger fra underbevistheten din,  berøre mitt publikum til å kjenne seg igjen i sin historie på et eller annet plan.  

Mitt mål er å bidra til verdiskaping. Benytte min bagasje og livsvisdom til gjå tegne verbale bilder og analogier til å trigge løsninger i underbevistheten til sitt publikum.

Sigridkongressen

« Foran ca 350 damer og noen menn, leverte Rune en sterk og tankevekkende historie om hvordan han har klart å reise seg etter to slag. «Er det bare det andre ser som definerer meg som person?» Rune tok oss med på reisen fra toppturen til Aconcagua, til nedturene som fulgte etter to slag, til nye toppturer gjennom rehabilitering og å komme seg ut av rullestolen. Rune er en dyktig formidler og historieforteller med humor og ord til ettertanke.». Helen Crabtree Sørra