slagkraftigeRune

Jeg har rukket å leve mye i løpet av mine år på jorden: jeg har tatt en master i Australia(MBA), besteget Aconcagua (6962 moh), syklet Norge på tvers, jobbet som hotellsjef, finanskontroller og gründer. Hvordan flere potensielle fatale hendelser skulle bli min renessanse.

OMSTILLING

ALT JEG GJØR HAR EN HENSIKT, jeg ønsker å utvikle meg som person

Når muligheter ringer på, så åpner jeg døra. Etter mitt første slag, brukte jeg de to neste årene på å trene meg opp og startet i en ny og bedre jobb. Fullt rehabilitert ble jeg rammet av et nytt og livstruende hjerneslag. Uflaks eller mulighet til å forme min fremtid på ny? Utvikling kan kokes ned til verdier, drivkraft, viljestyrke og motivasjon og å eliminere mentale barrierer.

Jeg ville ikke klare å følge tempoet til det private næringsliv, å levere på kommando. Jeg har erfaring fra gründervirksomhet og startert like gjerne som selvstendig næringsdrivende for å utnytte mine ressurser og rehabilitere meg videre. Slik kunne jeg fokusere på de områdene som jeg ikke behersket. Strategien min har virket. Jeg greier nå å introdusere PC som arbeidsverktøy igjen. Mine kognitive evner har bedret seg betraktelig.

Jeg formidler min historie i bokform, som forfatter, eller på scenen som foredragsholder

Jeg har blitt gitt en muligheten til å å dele av mine erfaringer og formidle et slagkraftig budskap både skriftlig og muntlig. Mitt ønske er å utgjøre en forskjell, så et frø som en dag kan bety noe for, inspirere den som lytter. Der jeg kan gi et tilskudd til den mentale verktøykassen.