SlagkraftigeRUNE

Jeg ønsker å  inspirere til å bli den utviklingen du ønsker i livet ditt. Jeg er bare 45 år, men har allerede rukket å bli rammet av tre hjerneslag. Jeg har kjempet meg ut av rullestolen alle gangene og har nå fått livet tilbake igjen. Jeg var en aktiv friluftsmann, livsnyter og besteg Aconcagua i 2011. I 2018 syklet jeg Norge på tvers i en parasykkel. Nå er jeg  er en kognitiv begavet dyslektiker med bokutgivelser (SlagkraftigeRune).Disse jeg har skrevet med én tommel på mobilen. Jeg er uteksaminert med BIS (Bachelor i Information Systems) fra UOW og Mba (Master i Business Administration) fra UQ, med fordypning i Entreprenørskap og er sertifisert i Master personanalyse. Jeg har opparbeidet meg en tverrfaglig humankapital. Jeg skreddersyr nå unike og slagferdige foredrag, balansert med galgenhumor. Disse er godt forankret i egen erfaring. Han er en inspirator som vektlegger uforutsette omstillingsprosesser og selvutvikling. Rune er en ambassadør av å skape gode utviklingsmiljø og vekstvilkår. Etter at livet mitt falt i grus, fikk muligheten til å starte med blanke ark.

Et bilde som inneholder tekst, person, utendørs

Automatisk generert beskrivelse

ALT JEG GJØR HAR EN HENSIKT, jeg ønsker å utvikle meg som person

Når muligheter ringer på, så åpner jeg døra. Etter mitt første slag, brukte jeg de to neste årene på å trene meg opp og startet i en ny og bedre jobb. Fullt rehabilitert ble jeg rammet av et nytt og livstruende hjerneslag. Uflaks eller mulighet til å forme min fremtid på ny? Utvikling kan kokes ned til verdier, drivkraft, viljestyrke og motivasjon og å eliminere mentale barrierer.

Hvorfor bruker jeg min historie?            


De siste 8 årene har jeg måtte omstille meg fordi rammebetingelsene endret seg. Problem eller mulighet? Jeg benyttet anledningen til å videreutvikle meg da livet brått braste sammen. Jeg ønsker ikke sympati, men å være en inspirasjonskilde for noen som trenger det.

Endre Tankesettet
Jeg har fokusert på å ta de gode langsiktige valgene som passet best for meg. Forsøkt å endret tankesettet fra å psyke meg ned fra dette går til hælvete- Gettoen til å gire meg opp til klart jeg kan- Ligaen.Jeg omfavner omstilling som gir muligheter til personlig utvikling

Omstilling
To fortløpende traumatiske hendelser har gitt meg muligheten til å starte med blanke ark. Jeg har omstillt og utviklet meg etter to tette hjerneslag og skrevet tobinds selvbiografi på en mobiltelefon med én tommel. Jeg er også en del av teamet til Talerlisten.no.

Hell i uhell
Hovmod sto for fall. Jeg har opplevd de høyeste topper og de dypeste daler. I 2011 og 2013 ble jeg rammet av hjerneslag som satte meg helt ut av spill. Dette har vært et lykketreff som gav meg muligheten til å starte på ny.

Ut av uføret
Situasjonen var tøff å akseptere, men så innså jeg at dette var en enestående mulighet til å starte på ny. Jeg tok selv ansvar for egen fremtid med privat arbeidstrening på eget initiativ. Les mer

Tilbake i jobb
Jeg har tatt ansvar og prosjektledet egen rehabilitering og bygget meg opp kloss for kloss.tråkket en sti, andre kan følge. Uten at andre har løftet meg opp og fram, har jeg skaffet meg en selvstendig og bedre tilværelse. Jeg har giftet meg og er tilbake i jobb som selvstendig næringsdrivende.

Du kan ikke hente ut større inbytte en du investerer   
Jeg eier mine egne problemer og var uattraktiv på arbeidsmarkedet, Her måtte jeg selv ta ansvar. På eget initiativ startet jeg startet jeg like gjerne med privat arbeidstrening. Les mer

Jeg ville ikke klare å følge tempoet til det private næringsliv, å levere på kommando. Jeg har erfaring fra gründervirksomhet og startet like gjerne som selvstendig næringsdrivende for å utnytte mine ressurser og rehabilitere meg videre. Slik kunne jeg fokusere på de områdene som jeg ikke behersket. Strategien min har virket. Jeg greier nå å introdusere PC som arbeidsverktøy igjen. Mine kognitive evner har bedret seg betraktelig.

Jeg har bare løst problemet slik jeg kan best. Jeg har blitt gitt en stemme til å sette ord på og til å dele av mine erfa- ringer for å utgjøre en forskjell. Så et frø som en dag kan bety noe for den som lytter. Et tilskudd til den mentale verktøykassen.

Jeg formidler min historie i bokform, som forfatter, eller på scenen som foredragsholder