SlagkraftigeRUNE

Rune Almås Larsen

Forfatter| Foredragsholder| Livsentusiast| Inspirator|Mba|Ufiltrert & Ekte

Slagkraftigerune er bare mitt alterego, mitt livsverk. Men jeg er jo bare den samme Rune Almås Larsen med noen skavanker etter tre hjerneslag. Livsverket, er en fugl Føniks av Meg. Den består av en utviklings prosess, der han jeg har omstilt meg etter tre hjerneinfarkt.

ALT JEG GJØR HAR EN HENSIKT, jeg ønsker å utvikle meg som person jeg er en ambassadør av å skape gode utviklingsmiljø og vekstvilkår.

Rune besteg Aconcagua(6962moh)i 2011

Hvordan ville du reagert om du mistet det kjæreste du eide?

Rune er en 47 år gammel gutt som har hatt gleden av å leve et kontrastfullt liv og leve til å formidle sin historie igjennom en egenutviklet fortellermåte, en kombinasjon av egen livsvisdom og vitenskapelige betraktninger. 

Historien er del av virkeligheten og virkeligheten kan være ganske brutal. Nøkkelen ligger hvordan Rune håndterer fortiden. 

une har mistet tilgangen på å leve eget liv to ganger på rad, og utviklet seg ut av rullestolen begge gangene til nå å være tilfreds med livet. Han er opptatt av å skape de gode utviklingsmiljøene som skaper en symbiose med gode vekstvilkår. Dette føler han også er viktig på privaten, profesjonelt og på fritiden.

krisen har beriket Runes liv med nye holdninger og verdier, modnet sine vekstvilkår til et sted der han nå føler at krisen har beriket hans liv og er takknemlig. Rune ser derfor på hendelsen som « hell i uhell».

Rune  har en master i organisasjon og ledelse med fordypning i entreprenørskap

Rune har en tverrfaglig yrkesbakgrunn og har opparbeidet seg en solid menneskelig kapital som han spiller på. Denne kompetansen  gjør at han ser løsninger, synergier og verdiskaping på tvers av bransjer. Han har også en god egenskap i at han er svært løsningsorientert og ser muligheter der andre bare ser utfordringer og, eller gir opp 

Rune inspirerer og mottar meget gode tilbakemeldinger på det han gjør og leverer.